Călătorii misionare

Un alt mod prin care impartasesc Evanghelia la oameni este prin calatorii misionare. Astfel, din anul 1996 organizez calatorii in Romania, Ucraina, Rep. Moldova si alte tari pentru a duce mesajul Evangheliei.

Prin aceste calatorii misionare putem face evanghelizare fie in serviciile bisericilor, evanghelizare personala, ajutor prin literatura crestina, ajutor prin alimente, imbracaminte si incaltaminte sau echiparea lucratorilor crestini locali.

Ii multumesc lui Dumnezeu pentru aceste oportunitati prin care putem sa ajutam Biserica crestina sa duca mai departe mesajul Evangheliei.

Plantare de biserici

Intrucat Europa de Est a fost atat de afectata de comunism pentru aproape 5 decenii este necesara lucrarea de plantare de biserici. Sunt foarte multe localitati in aceasta regiune fara nici o biserica evanghelica in care sa se predice cu claritate Biblia. Este dorinta mea si a acestei misiuni de a ajuta la lucrarea de plantare de biserici.

Astfel, ajutam plantatorii de biserici pentru aceasta lucrare prin oferirea de literatura crestina, organizarea de studii biblice si evenimente evanghelistice.

Echiparea lucratorilor

In Europa de Est este nevoie de echipare pentru lucratorii crestini fiindca multi inca nu au avut parte de echipare biblica si teologica. Echiparea lucratorilor este importanta pentru ca bisericile sa se dezvolte si sa fie implicate in lucrarea misionara.

De-a lungul anilor am avut oportunitatea sa fiu implicat in aceasta lucrare si cred ca este necesar ca aceasta lucrare sa fie continuata.