Proiecte misionare:

Asociația Pro Charis desfăşoară câteva proiecte care au scopul de a apăra mesajul credinței creștine prezentat în Scripturi și să proclame acest mesaj prin predicarea Evangheliei, prin literatură creștină și prin media. De asemeni, se organizează evenimente creștine, conferințe biblice sau pe creaționism biblic pentru întărirea mesajului creștin și a mărturiei creștine.

Istoric:

din 2006 până în 2016 am desfășurat o lucrare de misiune creștină amplă pentru românii din Ucraina, în special pentru cei din regiunea Odessa. Acolo am sprijinit bisericile baptiste românești prin evanghelizări, tabere pentru copii și adolescenți, echipare pentru lucrătorii creștini, sprijinirea materială a misionarilor și construirea unei clădiri de biserică într-un sat românesc.

De asemeni, am organizat an de an tabere pentru copii, adolescenți și tineri în România, Ucraina și Rep. Moldova. Din anul 2009 s-a început publicarea de carte care se dezvoltă de la an la an iar din 2015 s-a început lucrarea prin media creștină prin colaborarea cu jurnalistul creștin Cristi Țepeș.

Portofoliu

Din anul 1996 și până astăzi am avut ocazia să lucrez în multe locuri colaborând cu biserici și organizații creștine. Mulțumesc Domnului care a deschis uși și care mi-a oferit oportunități deosebite pentru misiunea creștină.

– Colaborare și slujire cu biserici evanghelice românești din Ucraina

– Colaborarea și slujire cu biserici evanghelice din Rep. Moldova

– Colaborare și slujire cu biserici din Ungaria, Austria, Italia, Danemarca, Suedia, Anglia, Irlanda

– Colaborare și slujire cu biserici din Statele Unite ale Americii.

– Colaborare cu Asociația Evanghelistică Luis Palau, devenind evanghelist al Next Generation Alliance

– Colaborare și slujire cu organizația Answers în Genesis, publicând cărțile și materialele lor în limba română.

 

Proiecte în derulare:

– călătorii regulate în biserici din Rep. Moldova pentru predicarea Evangheliei prin mesaje de evanghelizare și zidire sufletească;

– publicarea de literatură creștină;

– producerea de programe în media creștină: filme documentare, înregistrare de servicii divine, concerte creștine, evenimente creștine;

– plantare de biserici în nord-estul României;

– proiecte sociale.

Lasă un răspuns