Viziune:

Viziunea acestei misiuni este sa aibe un impact real si un rol specific in lucrarea misionara in Europa de Est prin proclamarea Evangheliei in evanghelizare si ucenicizare si sa ajute Biserica crestina in lucrare.

  1. Proclamarea Evangheliei in orase si sate
  2. Mobilizarea bisericilor locale sa fie active in misiune
  3. Echiparea noilor lucratori in misiune
  4. Oferirea de unelte pentru misiune.

Proiecte misionare:

Misiunea Charis desfăşoară o varietate de proiecte care au scopul de a ajuta bisericile locale să împlinească Marea Trimitere. Astfel, sunt organizate cruciade de evanghelizare în sate şi oraşe, festivaluri creştine, tabere creştine interne şi internaţionale, ajutorarea celor în nevoi, conferinţe pentru echipare biblică, pentru echipare misionară şi pentru tineret, sprijinirea şcolilor biblice din Europa de Est prin oferirea de cursuri de specialitate cât şi publicarea de cărţi creştine pe diverse teme.

Portofoliu

Din anul 1996 si pana astazi am avut ocazia sa lucrez in multe locuri colaborand cu biserici si organizatii crestine. Multumesc Domnului care a deschis usi pentru a lucra in mai multe locuri:

  • Colaborare si slujire in biserici romanesti din Ucraina
  • Colaborare si slujire in biserici din Republica Moldova
  • Colaborare si slujire in biserici evanghelice din Europa de Vest: in Danemarca, Suedia, Anglia, Irlanda, Italia si Ungaria
  • Colaborare cu Asociatia Evanghelistica Luis Palau

Lasă un răspuns