Parteneri:
Prima dată când l-am întâlnit pe fratele Florentin, a fost atunci când mi-a fost translator. Conduceam o conferinţă pentru pastori şi misionari la Biserica Baptistă Harul din Lugoj, România în 2001. Smerenia şi bucuria sa constantă mi-a legat inima de el. Dumnezeu a pus un foc în el pentru a sluji cu evanghelia Domnului nostru Isus Cristos. El are pe inimă ca oamenii să fie evanghelizaţi şi pentru ca bisericile să fie înviorate de către Duhul lui Dumnezeu. El a părăsit toate pentru a urma chemarea şi porunca Domnului Isus. De-a lungul anilor el a planificat şi organizat câteva conferinţe pentru pastori şi misionari în Ukraina şi România pentru organizaţia noastră. El este un om integru şi demn de încredere. Florentin este un om plin de Duhul Sfânt şi cu o singură dorinţă, aceea ca prin orice face să înalţe numele Domnului şi Mântuitorului nostru Isus Cristos. Mă bucur că este fratele meu în Cristos şi sunt onorat să-l am ca prieten. Vă încurajez să vă rugaţi pentru a-l avea în slujire în biserica şi lucrarea dumneavoastră pentru că dacă îl veţi întâlni vreodată viaţa dumneavoastră va fi binecuvântată şi apoi veţi avea şi dumneavoastră bucuria să-l numiţi ca prieten.
Scott McDowell
President
International Edifying Christ Ministry
Rhinehart, La. USA

L-am întâlnit pe Florentin atunci când avea doar 15 ani şi chiar atunci am văzut că avea inima să-l slujească pe Dumnezeu şi să vadă oameni că vin la Domnul Isus. Acum, chiar dacă anii au trecut inima şi pasiunea lui sunt aceleaşi iar oportunităţile sale cresc. Dumnezeu i-a dat darurile pentru lucrare pentru a-i potrivi inima pentru lucrare ceea ce confirmă faptul că Florentin a fost pus deoparte de Dumnezeu pentru lucrarea de evanghelizare, înviorarea bisericii şi ucenicizare. Sunt mândru de el şi mândru să recomand misiunea Charis.
Dan Owens
President
Eternity Minded Ministries
San Diego, California

Suporteri:
Pentru lucrarea de misiune care se desfăşoară în Europa de Est prin diverse proiecte, este nevoie de susţinere în rugăciune. Rugăciunea este unealta prin care ne menţinem relaţia noastră personală cu Isus Cristos şi este de asemenea unealta care ne ajută să fim eficienţi în lucrare. De aceea, vă provoc să susţineţi în rugăciune evenimentele prin care se va prezenta Evanghelia, pentru oamenii care vor fi implicate în aceste evenimente, cât şi pentru a avea disponibili banii necesari desfăşurării acestora.

Pentru cei care simtiti ca puteti face mai mult decat sa va rugati, m-as bucura sa fiti alaturi de mine in aceste proiecte fie prin participarea dumneavoastra sau prin donatii. Este important sa avem resursele necesare pentru ca lucrarea sa progreseze.
De aceea, oricine doreste sa fie alaturi in aceasta lucrare si sa sustina financiar puteti face donatii pe urmatoarele adrese:
Florentin Clipa ING BANK cont RON: RO17INGB0000999900311393
cont USD: RO48INGB0000999900616676
Unicredit Tiriac Bank cont lire sterline: swift code: BACXROBU RO11BACX0000003034982000

Lasă un răspuns