Publicare carte

Din anul 2009 Domnul m-a calauzit sa public carti pentru a fi de ajutor lucrarii de misiune din Romania, Ukraina, Republica Moldova cat si celor interesati din Europa de vest sau Statele Unite.

Mai jos aveti o prezentare a cartilor publicate. Pentru cei care sunteti interesati puteti comanda in limita stocului disponibil. Comanda se face prin email iar plata prin ramburs postal.

  1. Omul e creat de Dumnezeu, nu e produsul evolutiei de Petru Popovici. Cartea prezinta in linii mari carentele evolutionismului dorind sa arate veridicitatea Scripturii si faptul ca suntem creati de un Dumnezeu minunat.
  2. Controlul gandurilor de Ion Cheptene. Cartea prezinta pe de o parte marturia personala a luptatorului de arte martiale Ion Cheptene insa se doreste a fi un ghid pentru cei care sunt expusi la presiuni si ganduri in lupta spirituala.
  3. Povestiri pentru copii de D.L. Moody. Cartea ne prezinta modul in care marele evanghelist american si-a inceput lucrarea…prin a strange un grup de copii si spunandu-le povestiri despre Domnul Isus. O carte cu povestiri scrise cu o maiestrie si sensibilitate de admirat! Stoc disponibil. Pret 10 lei
  4. Dragostea- marea forta a bisericii de Petru Popovici. Cartea are o serie de expuneri si prelegeri din binecuvantata penita a pastorului Petru Popovici, un clasic al literaturii evanghelice romanesti. Stoc disponibil. Pret 12 lei.
  5. Conducatorul umil de Julia Cameron. Marele lider evanghelic european, cunoscut si ca „Unchiul John” a scris 50 de carti, care au fost citite de milioane de oameni din intreaga lume. A ajuns sa fie iubit ca pastor, prieten si conducator in multe tari, iar revista TIME l-a nominalizat ca unul dintre primii 100 cei mai influenti oameni din lume. In aceasta carte vei descoperi de ce. Stoc disponibil. Pret 10 lei.
  6. Cuvinte pline de farmec editata de Florentin Clipa. Cartea ofera poezia evanghelica a cinci mari poeti crestini romani: Vasile Militaru, Costache Ioanid, Sergiu Grosu, Simion Cure si Valentin Popovici. Se vrea a fi o prima parte a unei antologii de poezie evanghelica romaneasca. Pentru fiecare poet este inclusa si o introducere din partea unor lideri crestini romani. Stoc disponibil. Pret 25 lei.