Florentin ClipaBun venit:

Bun venit pe pagina de web a misiunii Charis!!! Sunt onorat sa va am pe aceasta pagina web si sper ca lucrurile pe care le veti gasi aici sa fie motivatoare si sa va inspire.

Lucrurile care sunt impartasite aici vorbesc despre misiunea crestina din Estul Europei care este facuta in colaborare cu biserici evanghelice si organizatii crestine.

Dorinta mea si a proiectelor misionare pe care le ofer si coordonez este ca Evanghelia Domnului Isus Cristos sa mearga mai departe, acolo unde este putin cunoscuta, oamenii sa il urmeze pe Mantuitorul si sa pregatim Biserica Sa pentru glorioasa Sa venire!!!
Florentin Clipa – M.Th.

Bio:

Am avut privilegiul să mă nasc într-o familie creştină, astfel, de mic am putut să cunosc din tainele Cuvântului Divin şi acest lucru m-a ajutat sa traiesc conform Bibliei. În cadrul familiei noastre L-am experimentat pe Dumnezeu într-un mod special. Îmi amintesc că la vârsta de patru ani, când tatăl a murit, iar mama a rămas pensionată de boală erau foarte puţine resurse materiale, familia noastră fiind pe punctul de a se destrăma. Doar îngenunchind împreună cu întreaga familie L-am putut vedea pe Dumnezeu ca Iehova Iire (Dumnezeul care poartă de grijă). Anii au trecut, iar anturajele din timpul şcolii m-au făcut să mă îndepărtez de Dumnezeu. În anul III de liceu Domnul a lucrat la viaţa mea şi mi-am predat viaţa Lui. În anul 1994 am participat la Forumul Tineretului Evanghelic de la Oradea unde am primit chemarea de a predica Evanghelia. Am început să mă rog pentru a urma o şcoală teologică şi după terminarea liceului Domnul m-a călăuzit spre Institutul Biblic Emanuel din Oradea unde am început în 1995 iar în vara anului 1999 am obţinut licenţa în teologie. Ulterior, am intrat in lucrare, prima data ca misionar al Bisericii Baptiste Emanuel din Vatra Dornei si apoi ca manager al Asociaţiei Cristia. Dupa patru ani de lucrare in Asociatia Cristia Domnul mi-a deschis o oportunitate deosebita, de a urma un program de masterat în teologie biblică. Astfel, în Mai 2004 am fost acceptat ca masterand la Queen’s University, U. K. iar în Decembrie 2005 am absolvit studiile de masterat la această universitate. Privind în urmă îi mulţumesc pentru felul minunat în care a lucrat în viaţa mea, cum mi-a purtat de grijă şi sunt confident în planul Său pentru viitor de a se folosi de viaţa mea pentru extinderea Împărăţiei Sale.

Contact:
Florentin Clipa
str. Alexandru cel Bun, nr. 24, Bl. H3, Ap. 3, 720052, Suceava, Romania
Telefon fix: 0230-522502
Mobil: 0726-117201

e-mail:  floriclipa@yahoo.com

Lasă un răspuns