Tabăra națională de tineret “Stai drept” Voroneț 17-22 August

Categorii: Fără categorie

tabere-voronet-001

Tabăra națională de tineret Stai drept” Voroneț 17-22 August

Fiindcă în curând este din nou vremea taberelor dorim să vă invităm la o nouă ediție a taberelor naționale de tineret de la Voroneț. Dorim anul acesta să studiem împreună cartea Daniel. Considerăm că prin această carte putem învăța lucruri deosebite care ne vor ajuta să nu ne compromitem în fața curentelor contemporane precum Daniel și prietenii săi au trăit în robia babiloniană.

Vom avea tineri din nord-estul României cât și din întreaga țară și dorim ca împreună să ne bucurăm de o nouă tabără frumoasă. Sperăm să avem și tineri din Rep. Moldova.

Echipa liderilor voluntari, grupa care ne va conduce în laudă și închinare cât și personalul taberei doresc să slujească din nou celor care vor fi prezenți.

Prețul taberei este de 270 de lei în care se include și un tricou personalizat al taberei iar cei ce vor să se înscrie sunt rugați să trimită 100 de lei în contul Asociației Cristia.

Pentru mai multe informații sau pentru confirmări de înscriere vă rog să scrieți un email la adresa: floriclipa@yahoo.com. Vă așteptăm cu drag!!!

BANCA TRANSILVANIA

ASOCIAȚIA CRISTIA din Suceava

Cont în lei: RO52BTRL03401205M15881XX

COD FISCAL 7756355

Sumele vor avea specificația : donație

Autor:Florentin

Lasă un răspuns