Tabara nationala de tineret Voronet 11-17 august – „Crede, traieste, iubeste!”

Categorii: Fără categorie

Tabara VoronetDorim sa va invitam la o noua tabara de tineret la Voronet, editia 2014, cu noi oportunitati insa cu aceeasi dorinta de a va oferi un timp placut si un climat spiritual adecvat. In editia din acest an ne propunem sa studiem impreuna cartea Iona, o carte care are un mesaj bogat si important pentru cei ce au inceput aventura trairii cu Dumnezeu si pentru cei care vor sa inteleaga  necesitatea unei relatii personale cu Dumnezeu.

Vom avea tineri din intreaga tara iar in acest an asteptam un grup de tineri din Republica Moldova si speram sa avem si tineri romani din Ucraina.

Liderii voluntari, echipa de lauda si inchinare cat si personalul taberei sunt gata sa va slujeasca din nou si sa avem din nou momente frumoase prin activitatile si programul taberei noastre .

Prețul taberei este de 330 de lei in care se include un tricou personalizat al taberei iar înscrierea se face trimițând un avans de 100 de lei. Pentru mai multe informații sau pentru confirmări de înscriere vă rog să scrieți un email la adresa: floriclipa@yahoo.com. Vă așteptăm cu drag!!!

Autor:Florentin

Lasă un răspuns